Regionálne výrobky na Slovensku
30. 9. 2020Hoci naše Slovensko nie je až také veľké, no každý región má svoje špecifiká a svoje obľúbené pečivo, na ktoré nedá …
Celý článokHoci naše Slovensko nie je až také veľké, no každý región má svoje špecifiká a svoje obľúbené pečivo, na ktoré nedá …
Celý článokKvalita má v Pename mimoriadnu prioritu. Čestné ocenenia a certifikáty z rôznych oblastí sú výsledkom snahy všetkých zamestnancov spoločnosti, zárukou …
Celý článokChrumkavé krekry plné bielkovín! To sú Proteínové krekry, ktoré chrumká a odporúča aj Attila Végh! Radi si večer pochutnáte pri …
Celý článokPrečo sú také výnimočné a čo to zápara vlastne je?Za záparu môžeme pokladať sparené semienka obilovín alebo olejnatých semien, ktoré …
Celý článokTo že sú Slovanské chleby – tmavý a zemiakový vašou jednotkou, vieme, a veľmi sa tomu tešíme! Práve preto Vám tieto …
Celý článokHoci história kváskovania siaha do ďalekej minulosti, v tejto dobe sú kváskové chleby veľkým trendom. Preto sa naši pekári s chuťou …
Celý článok