Výrobky

Regionálne výrobky

Hoci naše Slovensko nie je až také veľké, no každý región má svoje špecifiká a svoje obľúbené pečivo, na ktoré nedá dopustiť.Pekárne si svoje výrobky zvolili veľmi premyslene a starajú sa o ne.

Pekáreň Bratislava si vypiekla svoj Chlieb Prešporský s páskou 600g, ktorý je pre tento región typický svojim tvarom „dlháňa“ a chutným posypom. Pekári z nitrianskej pekárne si pripravili hneď dva výrobky.

Typický pre región okolia Nitry je Osúch spod Zobora 200g okrúhleho tvaru, chlebového cesta s poriadnou dávkou cesnaku. V tomto regióne si zákazníci pýtajú krásne nadýchané, mäkké, pšeničné chleby „maďarského“ typu a práve toto všetko spĺňa Chlieb spod Zobora s páskou 700g.

Pre novohradský región sú typické chleby, ktoré sú mäkké na dotyk a svoju mäkkosť a vláčnosť si zachovávajú niekoľko dní. Pekáreň Lučenec preto pre svojich zákazníkov vyvinula Chlieb Novohradský 400g, ktorý zákazníci na pultoch obchodov nájdu vo verzii svetlého, i tmavého chleba.

Chlieb Torysa

(500 g)

Chlieb Prešporský s páskou

(600 g)

Chlieb spod Zobora s páskou

(700 g)

Osúch spod Zobora

(200 g)

Chlieb Novohradský svetlý

(400 g)

Chlieb Novohradský tmavý

(400 g)